Home / / Toneelgroep Oese Volluk gooit nog één keer alle trossen los voor Tour du ALS

Toneelgroep Oese Volluk gooit nog één keer alle trossen los voor Tour du ALS

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente zal zaterdag 9 maart bij toneelgroep Oese Volluk een gastrol vervullen. Het belooft een bijzondere uitvoering te worden waarin ook Klaske Buitenhuis en Berry Pannen van de Kleine Kunst een uitstapje maken.

Het publiek wordt meegenomen naar de teamkamer van het cruiseschip ‘De Koningin van het Rijn en Vechtdal’. Kapitein Sjaak Kroes staat er op dat de teamkamer alleen door de bemanning gebruikt wordt. Toch komen er regelmatig gasten die om eigen redenen dit negeren. Zoals mensensmokkelaar Klaas de Bruin, die Abdo ongezien naar Nederland probeert te smokkelen. In de teamkamer wordt een bijzondere schuilplaats gevonden voor Abdo, wat zorgt voor hilarische momenten.

Dit blijspel met actuele thema’s en ouderwetse humor wordt voor nog één maal in de regio opgevoerd. Met deze benefiet-uitvoering wil Oese Volluk geld bij elkaar spelen voor Tour du ALS, Team Dalfsen & Team Nieuwleusen. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen beide teams de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS.

Kaarten reserveren kan via www.toneelgroepoesevolluk.nl of 06-33313355.

Lees ook

Festival de Vecht gaat aangepast door

OMMEN – Met de onverwachte, nieuwe coronamaatregelen die voorlopig gelden tot 13 augustus moet de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.