Home / / Toneelavond in Ankum

Toneelavond in Ankum

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum e.o. organiseert samen met ‘Het Roode Hert’ een toneelavond op vrijdagavond 8 maart a.s. De avond begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro en kunnen telefonisch gereserveerd worden bij ‘Het Roode Hert’ (tel. 0529-433043) of bij Jeanet Klei, bestuurslid Plaatselijk Belang Ankum (tel. 06-15372616). DITO uit Balkbrug zal de klucht ‘Zilveruitjes en augurken’ spelen.

Na het overlijden van zijn vrouw is Roelof Zwanepoel gestopt met zijn boerderij en heeft hij er een camping van gemaakt. Hij wordt bijgestaan door zijn nicht Trui Alebes, maar haar motivatie is wat minder nobel dan ze doet voorkomen. Als ze vindt dat Roelof een meer dan gezonde interesse vertoont voor de jonge kampeerster Adèle Piët, roept ze de hulp in van haar zuster en zwager Mina en Gradus Bakgraag. Samen ontdekken ze dat Adèle verdacht veel zilveruitjes en augurken in haar caravan heeft.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.