Home / / Toerclub Dalfsen weer de weg op

Toerclub Dalfsen weer de weg op

DALFSEN – Met maart op de kalender en temperaturen die de 20 graden aantikken is voor de Toerclub Dalfsen (TCD) het wegseizoen aangebroken. De mountainbike in het zand is ingeruild voor de racefiets op het asfalt.

Ruim vijftig leden stonden afgelopen zaterdag te trappelen om los te gaan richting Wijhe-Olst-Heeten-Haarle. De verschillende tempo-groepen keerden alle tegen half 5 terug bij het clubhuis aan de Gerner Es, waar de eerste ervaringen van dit seizoen op de openbare weg werden gedeeld. Conclusie: een vlekkeloze start van wat weer een mooie fietszomer kan worden.

De Toerclub heeft tot en met september een gevarieerd en uitdagend programma samengesteld, waarin recreatieve, rustige ritten en meer sportieve tochten elkaar afwisselen. Nieuwe leden zijn van harte welkom; het vroege voorjaar is een geschikte tijd om in te stappen, bijvoorbeeld door een paar keer een proefrit mee te maken.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.