Home / / Talentenbrigade organiseert High Tea voor medegebruikers De Spil

Talentenbrigade organiseert High Tea voor medegebruikers De Spil

NIEUWLEUSEN/DALFSEN – Een Team van de Talentenbrigade van het Agnieten College te Nieuwleusen heeft vorige week woensdag een heerlijke zoete High Tea voor de mensen van Interakt Contour ( mensen met niet aangeboren hersenletsel ).

Om 11.15 hadden Maud, Jolande, Leonie, Kaylee, Jasmin en Kyra de lange tafel, in het Grand Café van De Spil, omgetoverd in een paradijs met hapjes en heerlijke thee. Langzaam schoven alle vaste gasten van Interakt Contour aan tafel. Ze keken hun ogen uit en waren echt verrast. De High Tea was heerlijk. Het team van de Talentenbrigade schoof eveneens aan en maakte kennis met die andere gebruikers van de Spil. Ze hadden elkaar op afstand eerder wel gezien, maar nu zaten ze, als gezamenlijke gebruikers van De Spil, aan één tafel. Dat is anders en best wel spannend. Gelukkig waren de zenuwen snel verdwenen, en was het alsof er een grote familie gezellig aan een lange tafel zat te eten. Voor de leerlingen van de Talentenbrigade van het Agnieten College een bijzondere en geweldige ervaring. Voor de medewerkers van De Spil en Interakt Contour opnieuw een voorbeeld hoe verbinding kan zorgen voor meer gemeenschap !

Lees ook

Margriet Wiedemeyer nieuwe directeur bedrijfsvoering Dimence

REGIO – Margriet Wiedemeyer (1975) start 1 juni als nieuwe directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Wiedemeyer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.