Home / / SV Dalfsen 3 op het menu bij Bistro De Zoete Inval

SV Dalfsen 3 op het menu bij Bistro De Zoete Inval

DALFSEN – Sinds afgelopen zondag staat SV Dalfsen 3 op het menu van Bistro De Zoete Inval uit Zwolle. Het gezellige eethuis aan de Jufferenwal is namelijk trainingspakkensponsor geworden van het vriendenteam van SV Dalfsen.

Eigenaar en van origine Dalfsenaar Martin Rienstra ging die morgen met het gehele team op de foto, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Mariënheem 3. De goedlachse Rienstra wenste het team veel succes toe en kwam met de leiding van het team overeen dat men binnenkort welkom is om een hapje te eten in het kader van de goede samenwerking. Deze geste werd natuurlijk door het team gewaardeerd en Rienstra werd aansluitend bedankt door de sponsorcommissie van SV Dalfsen met een flesje soccerbitter en een voetbalshawl.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.