Home / / Start IJssellandrally bij Hotel Mooirivier

Start IJssellandrally bij Hotel Mooirivier

OUDLEUSEN – Vrijdag 29 maart is de feestelijke 15e editie van de IJssellandrally, gestart bij Hotel Mooirivier. Bijzonder aan deze editie is, dat naast de normale dagrally, de IJssellandrally ook een XL versie heeft met een duur van twee dagen. De IJssellandrally is een goededoelenrally. Dit jaar wordt geld ingezameld voor niet één, maar voor acht goede doelen! Namelijk de goede doelen van rallypartners: Tulpenrallye, Jeroen Bosch Rally, Jan Lammers ZZF Rally, Gijs van Lennep Legend, 8terhoek Classic, Ronald McDonald Rally, Alzheimerrally en Stichting sMiles. Hotel Mooirivier is de start- en finishlocatie van de IJssellandrally. Een rustige locatie middenin de natuur en aan het water. Een perfecte startlocatie voor de IJssellandrally waar Francis Hoekendijk zelf ook aan de start verscheen in een prachtige bolide.

Foto’s: Johan Bokma

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.