Home / / Sprokkeldorp geniet van kleurrijke carnavalsstoet

Sprokkeldorp geniet van kleurrijke carnavalsstoet

LEMELERVELD – Schitterende wagens, kleurrijk uitgedoste loopgroepen, duo’s en individuen… .De grote carnavalsoptocht die zaterdagmiddag door Sprokkeldorp Lemelerveld trok, was een lust voor het oog. Honderden toeschouwers genoten van de vrolijke, lange stoet, die twee uur lang door de straten van het dorp trok en maar liefst 75 nummers telde.
Voorop in de stoet ging prins Oetra in zijn prinsenwagen van de Sprokkelaars.

De grote winnaar werd ‘Helemaal Hollands’ van Brasil. De Paria’s ‘op avontuur in India’s rijke cultuur’ werd tweede en ‘We slepen ze voor het gerecht!’ van Simpel derde. Ook in andere dorpen, zoals Hoonhorst en Vilsteren, werd volop carnaval gevierd en was er een prachtige optocht te zien.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Uitreiking eerste nestkastje

DALFSEN – Ook dit jaar deelde de gemeente Dalfsen weer 1.000 gratis nestkastjes uit aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.