Home / / Spinningmarathon voor kinderen in armoede

Spinningmarathon voor kinderen in armoede

OMMEN – Alphons Schokker en Marinus Dunnewind zetten zich in om de armoede onder kinderen in het Afrikaanse Rwanda te bestrijden. Daarom organiseren ze op 13 april een spinningmarathon om geld in te zamelen. In de week van 27 tot 5 oktober gaan ze vijf dagen fietsen in het land ‘van de Duizend Heuvels’. Om mee te doen moeten ze een bedrag van 10.000,- verzamelen.

ProfitGym in Ommen was gecharmeerd van de actie en stelde de spinningsruimte gratis beschikbaar. Wilt u ook helpen? Op 13 april kan men tussen 09.00 en 12.00 meespinnen. Als donatie voor het goede doel vragen Alphons en Marinus een bedrag van tien euro per uur. Leden betalen vijf euro.

Opgeven kan via mardun@planet.nl of via 06-28972026.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.