Home / / Snoeihout naar Ankum als steun voor ‘Strijd van Salland’

Snoeihout naar Ankum als steun voor ‘Strijd van Salland’

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum houdt Tweede Paasdag, maandag 22 april, weer het jaarlijkse Paasvuur in Ankum. Om 19.30 uur wordt de Paasbult aangestoken door burgemeester Erica van Lente. Locatie is het maisveld aan de Vossersteeg tegenover huisnummer 91.

De brengdagen voor het snoeihout zijn op zaterdag 30 maart, zaterdag 6 april, zaterdag 13 april en zaterdag 20 april tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Er mag alleen snoeihout mag worden gebracht. Ander materiaal en/of boomwortels worden geweigerd.

Het snoeihout kan gratis worden afgeleverd. Wel wordt een bijdrage gevraagd voor ‘Strijd van Salland tegen Kanker’. Dit is een actie van Vereniging Heino Helpt om donaties te werven voor meer onderzoek naar hersenkanker. Het geld dat met Strijd van Salland wordt ingezameld is 100 procent bedoeld voor hersentumoronderzoek.

Strijd van Salland is een evenement op 23 juni 2019 waarbij meerdere routes worden uitgezet in klaverbladvorm. De uitgezette routes gaan langs de mooiste plekjes van Salland. Er zijn verschillende onderdelen: wandelen, hardlopen, steppen, toerfietsen en wielrennen. De teams die meedoen zamelen sponsorgeld in. Verschillende inwoners uit Ankum doen mee, waaronder bestuurslid Dick Lindeboom.

Brengt u geen snoeihout, dan kunt u een bijdrage doen tijdens het Paasvuur of via de knop ‘doneer nu’ op www.strijdvansalland.nl.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.