Home / / Sjanne trekt een nieuw jasje aan

Sjanne trekt een nieuw jasje aan

Advertorial

DALFSEN – Na ruim 10 jaar is het donderdag 4 maart tijd voor een nieuw jasje. Sjanne is klaar voor ‘the next level’ . “Ons doel is om in een gerestyled interieur ons DNA te waarborgen en onze liefhebsters te blijven verrassen met een exclusieve outfit, zodat ze gestyled en 100 procent tevreden naar huis gaan” aldus Jeannet Pierik, eigenaresse van modezaak Sjanne te Dalfsen.

Samen met haar stabiele team van kundige stylistes is Jeannet al meer dan tien jaar het gezicht van SJANNE. “We zitten alweer 10 jaar op deze locatie en we hebben zin in ‘the next level’. Meer lef, andere merken, handmade accessoires en zichtbaarheid op social media. We pakken flink uit. De winkel krijgt een update, paskamers krijgen een restyle. De indeling is prima dus die behouden we. Wel gaan we meer doen met kleur, in combi met een mix van natuurlijke elementen. Kortom: een hippere uitstraling anno 2019.”
Donderdag 14 maart heropent Sjanne de winkel, iedereen die het resultaat wil zien is van harte welkom. “We hebben rond deze opening drie dagen feest en verloten mooie prijzen. Voor iedere betalende klant is er een presentje” laat Jeannet weten.

Creativiteit op volle toeren!
Het creatieve brein van Jeannet draait op volle toeren. Haar hart om mensen te laten stralen klopt gepassioneerd. Ze is trots op de grote reikwijdte van haar zaak. Overigens kun je Jeannet ook uitnodigen voor een styling en garderobe advies op locatie. ”Ik help je om meer overzicht en orde aan te brengen in een overvolle kast. Het probleem van veel vrouwen: wat kan nog wel aan en wat moet echt weg? Vaak zijn er nog heel veel verrassende combinaties mogelijk vanuit je eigen kast en hoef je maar een kleine aanvulling, dan kun je weer eindeloos combineren.” Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.

Altijd gelimiteerd!

In het aanbod zijn diverse exclusieve merken, bij voorkeur Deense en Italiaanse, maar Jannet is ook erg gecharmeerd van Nederlandse ontwerpers. Ze waakt voor een exclusief merkenpakket. “Ja, ik ben vrij eigenzinnig en uitgesproken. De collectie moet daaraan identiek zijn: mooi, uniek, onderscheidend, comfortabel en draagbaar! Als vrouw wil je immers dat kleding je persoonlijkheid benadrukt. Ik koop bewust gelimiteerd in; als een artikel uitverkocht is bestel ik bij hoge uitzondering bij. De echte modeliefhebsters van SJANNE weten dat, het waarborgt het speciale gevoel van exclusiviteit.”

Dat bewustzijn komt naast het persoonlijke contact natuurlijk terug in de kleding, met merken, zoals, Mos mosh, Black by K&M, Elsewhere, Hebbeding, American Vintage, Henriette Steffensen, Nör, Tessa Koops, NÜ en Elisa Cavaletti. Uiteraard hebben we goede basics, maar liefst met een klein subtiel detail voor het verrassingseffect. Eigenlijk past de voorjaarsmode helemaal in dat beeld: kleding in Oudhollandse kleuren met gave prints geïnspireerd op de schilderwerken van klassieke schilders. Daarnaast is er volop aandacht voor leuke kraagjes, gekke kantjes en versierde mouwen. Mijn gelukshormoon gaat groeien als vrouwen tegen mij zeggen dat ze hun outfit met veel plezier hebben gedragen en zijn gecomplimenteerd met hun kleding style. Daar doen we het voor doen. “Je persoonlijkheid benadrukken met de juiste outfit.”

Sjanne
Prinsenstraat 3b, Dalfsen
0529 – 436 908
www.sjanne.nl

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.