Home / / PEC Zwolle aanwezig bij schoolvoetbaltoernooi in Dalfsen

PEC Zwolle aanwezig bij schoolvoetbaltoernooi in Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 3 april wordt weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen gespeeld. Kinderen uit de hoogste groepen van de basisscholen geven zich elk jaar weer massaal op, om hun balkunsten, met veel plezier aan het publiek te tonen. Dit jaar is ook PEC Zwolle aanwezig.

Ondanks teruglopende leerlingen aantallen, strijden ook dit jaar weer 21 jongens en 17 meiden teams om die felbegeerde grootste beker in hun eigen poule. (De wedstrijden worden gespeeld volgens de huidige KNVB spelregels). De winnaars van de jongens en meiden van de A-poules kunnen aansluitend ook hun voetbalkunsten vertonen in de volgende ronde. Ook dit jaar wordt er weer een extra prijs uitgereikt, de Fairplay Trofee.

Deze middag wordt mogelijk gemaakt door medewerking van de diverse voetbalclubs en basisscholen uit de gemeente en natuurlijk de vele vrijwilligers.

Dit jaar zal ook PEC Zwolle een steentje bijdragen aan het toernooi. Hun wereld bekende mascotte Zwolfie zal aanwezig zijn, een standje met club en promotie materiaal en misschien komen er ook nog wel enkele spelers/speelsters van PEC Zwolle deze middag het voetbal promoten.

Kortom een middag met veel enthousiaste voetballers en voetbalsters, van kinderen die voor het eerst voetballen tot en met een echte profclub en profvoetballers.

Natuurlijk kan een dol enthousiast publiek niet ontbreken om de kinderen aan te moedigen. De eerste wedstrijden, op Sportpark Het Gerner, zullen om 13.00 uur afgetrapt worden en het laatste fluitsignaal zal iets voor 18.00 uur klinken.

De finaleavond is op vrijdagavond 12 april op het sportpark van VV Hoonhorst.

Lees ook

Ommen wil tot aan 2040 maximaal 1250 woningen erbij

Concept-omgevingsvisie: in de nabije toekomst geen nieuwe bedrijventerreinenOMMEN – De gemeente Ommen wil tot aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.