Home / / S.V. Nieuwleusen JO8-1 kampioen in de zaal

S.V. Nieuwleusen JO8-1 kampioen in de zaal

NIEUWLEUSEN – S.v.Nieuwleusen Jongens Onder 8-1 werden afgelopen week zaalvoetbalkampioen. De technische staf van deze toppers is trots op de spelvreugde die elke week weer op de mat wordt gelegd. “Negen gewonnen en slechts één verloren. Dan mag je jezelf terecht de kampioenen van de zaal noemen!”

Staand van links naar rechts: Ronni Schuurman (leider), Swen Visscher, Stijn Schuurman, Jippe Bonsink, Esmee Brinkman, Cris Tinholt (trainer), Wiebe Bonsink (leider) Zittend van links naar rechts: Robin Schuurman, Mart Bijker, Jayden ter Bruggen.

Lees ook

Lampie K(l)ussende kerels

De tune van ‘House of the Rising Sun’. Klassieker van The Animals. Goud van Oud. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.