Home / / Ruime overwinning OZC Dames 1

Ruime overwinning OZC Dames 1

OMMEN/HEINO – Onder aanvoering van Leonie Spijkers die, in tegenstelling tot datgene wat de verslaggever ter plaatse vorige week meende te moeten schrijven, een week eerder toch wel degelijk de fraaie en naar later bleek de winnende binnenschoot, begon OZC deze zaterdagmiddag fanatiek aan de wedstrijd tegen Heino.
OZC had direct een overwicht en kwam halverwege de eerste helft op voorsprong met een allesbehalve karakteristieke goal. Het was Tanja Hamhuis die met het hoofd het laatste zetje gaf.
Even later begon Roos Bakker aan een indrukwekkende solo en bepaalde zij de ruststand op 0-2. De derde goal na rust, die op naam kwam van Luna van der Staay was wonderschoon. De middenvelder schoot de bal onberispelijk bovenin de rechter winkelhaak. Na deze 0-3 leek de wedstrijd gespeeld.
Maar desondanks moest keeper Pascal Melenboer nog een enkele keer in actie komen want Heino kreeg nog een paar beste kansen. Maar ze kregen de bal niet voorbij de OZC keepster.
Niet lang na de 3-0 schoot OZC de 4-0 tegen de touwen. Het was opnieuw Tanja Hamhuis die hier verantwoordelijk voor was. OZC ging daarna op zoek naar een hogere score en was enkele keren gevaarlijk, maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet. Via de ingevallen Emma Luttikhof en Martine Zweers leek de score in de laatste minuten toch nog ruimer uit te vallen. Maar Heino wist de schade te beperken.

Zaterdag speelt OZC om half drie opnieuw thuis op sportpark Westbroek tegen ZVV’56 uit Apeldoorn dat na de winsterstop nog geen puntverlies heeft geleden.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.