Home / tweetpost / Ruim 6.000 tickets verkocht voor Pump up the 90’s in Hardenberg

Ruim 6.000 tickets verkocht voor Pump up the 90’s in Hardenberg

HARDENBERG – Er zijn op dit moment al meer dan 6.000 tickets verkocht voor de aanstaande editie van Pump up the 90’s op zaterdag 6 april in Evenementenhal Hardenberg. De laatste tickets gaan nu in de verkoop. Het busvervoer is inmiddels uitverkocht. Voor deze editie heeft de organisatie de indeling na de entree aangepast, dit moet leiden tot een snellere doorstroming van bezoekers.

“We maken voor deze editie gebruik van een ruimere opzet en een aangepaste indeling na de entree. De Foute 90’s & zer00’s stage wordt grootser neergezet en er is weer een aparte food hal. Daarnaast hebben we de indeling van de muntenautomaten aangepast, zodat de doorstroming van bezoekers nog vlotter gaat en er minder lange wachtrijen ontstaan. Bovendien hebben we het food assortiment vernieuwd met onder meer dynamice energy ice-sticks, poffertjes, wrap pollo fresco (kip met verse groenten) en verse friet van het FrietHoes,” zegt Linda Braakman namens de organisatie.

Tijdens de komende editie van Pump up the 90’s treden Mental Theo, Darkraver, Anita Doth (voormalig zangeres van 2 Unlimited), Twenty 4 Seven, Bass-D, Lasgo en It All Started In The Nineties op. De optredens worden verdeeld over twee podia: Main Stage en de Foute 90’s & zer00’s stage. De optredens tijdens Pump up the 90’s bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits.

De laatste tickets gaan nu in de verkoop. Tot 1 april zijn de tickets te verkrijgen tegen het zogeheten regular tarief van 22,50 euro. In de laatste week zijn kaarten te bestellen voor 24,00 euro. Meer informatie en ticketverkoop via  www.pumpupthe90s.nl

De 24ste editie van Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.