Home / / Rosengaerde viert certificering

Rosengaerde viert certificering

DALFSEN – Bij de start van de Week van Zorg en Welzijn heeft woonzorgcentrum Rosengaerde de ISO certificering gevierd die eind vorig jaar behaald is. Het behaalde certificaat werd opgehangen en de aanwezige medewerkers werden kort toegesproken door directeur bestuurder Esther Liefers.

In haar toespraak gaf Liefers aan dat ze trots is op de medewerkers van Rosengaerde. “Deze certificering laat zien dat wij bereid zijn om ons kritisch te laten beoordelen en ons continue te ontwikkelen. Het was fijn dat uit de audit bleek, dat er hard gewerkt wordt om de visie van Rosengaerde waar te maken. Wat de auditoren vooral opviel, was de betrokkenheid van de medewerkers. Het draait bij Rosengaerde om het welzijn van onze cliënten.”

Nadat het behaalde certificaat aan de muur bevestigd was, werd iedereen getrakteerd op koffie met gebak.

Lees ook

Peuterochtend op De Zaaier

NIEUWLEUSEN – Voor ouders/verzorgers die op het punt staan een basisschool voor hun kind te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.