Retour en Bourgogne in Theater De Stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdag 5 april is de film Retour en Bourgogne te zien in Theater De Stoomfabriek. De rode draad in de film Retour en Bourgogne is een stukje touw in een boom, ooit onderdeel van een schommel. Regisseur Cédric Klapisch schetst een liefdevol portret van Juliette, Jean en Jérémie die met veel passie de wijngaard van hun overleden vader beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten zien te vinden.

In de tijdspanne van een jaar, op het ritme van de seizoenen die elkaar opvolgen, moeten ze – om de wijngaard te behouden – samenwerken en op elkaar vertrouwen. Lastig, want aan de ene kant zouden ze een belangrijke familietraditie in stand moeten houden, maar aan de andere kant hebben ze ook nog steeds hun eigen ideeën over wat ze met hun leven willen doen. Gaandeweg rijpen de drie, net als de wijn die zij produceren. Een liefdevol verhaal in een authentieke setting, inclusief bejaarde en verschoten Renault F4 fourgonnette van de Franse post, die nu dienst doet als werkpaard tussen de wijnstokken.

Kaarten kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen. Aanvang: 20.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.