Home / / Regionale ronde voorleeswedstrijd in het Vechtdal

Regionale ronde voorleeswedstrijd in het Vechtdal

VECHTDAL – De Nationale Voorleeswedstrijden zijn in volle gang en de halve finale staat voor de deur. Woensdag 6 maart strijden elf voorleeskampioenen uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Twenterand om kampioen te worden in de regio Noord-Oost Overijssel.

De wedstrijd vindt plaats in de theaterzaal van de Carrousel (Chevalleraustraat) in Ommen. Vanaf 19.00 uur ‘s avonds strijden de kandidaten om een plaats in de provinciale finale op woensdag 10 april in het ZINiN Theater in Nijverdal. De presentatie van de avond is in handen van Goochelaar Jan. De deelnemers van 6 maart zijn: Femke Zweers (CBS De Spiegel), Myrle Timmerman (CBS De Wegwijzer), Fien Krommendijk (CBS Eltheto), Anne-Lieke Dekker (CBS Rehoboth), Hanna Pool (CBS Shalom), Wessel Koekkoek (OBS De Dennenkamp), Leonie Bruggeman (CBS Hoogengraven), Fay van der Schaaf (KBS De Langewieke), Eva-Lynn Altena (CBS De Wiekslag), Lynn Bosman, (CBS De Bron) en Joran Bosma (GBS De Morgenster).

Lees ook

Brandweer naar de Spokkeriete

OUDLEUSEN – Vorige week werd een beginnende bosbrand ontdekt aan de Spokkeriete, door opmerkzame wandelaars. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.