Home / / Regionale kerkdienst van Sien

Regionale kerkdienst van Sien

NIEUWLEUSEN – Sien- Regio Ommen houdt zondag 17 maart om 15.00 uur in de Ontmoetingskerk, Burgemeester Backxlaan 269 te Nieuwleusen, een aangepaste kerkdienst rond het thema ‘Samen kunnen we alles’. Voorganger in deze dienst is. Ds. M. Develing uit Nieuwleusen. Bijbelclub ‘Klim-op’ uit Nieuwleusen verleent haar medewerking.
Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander. Steeds meer mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen bezoeken deze speciale kerkdiensten van Sien. Er zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken en er worden weer bekende liederen gezongen. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en fris. Meer informatie over het werk van Sien op www.sien.nl

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.