Home / / Raadsleden en jongeren met elkaar in contact bij pubquiz in Nikki’s

Raadsleden en jongeren met elkaar in contact bij pubquiz in Nikki’s

DALFSEN – JONG!Dalfsen, gemeente Dalfsen en SAAM Welzijn houden vrijdagavond 29 maart in Nikki’s Dalfsen een pubquiz voor jongeren tussen 18 en 25 jaar. Een gezellige avond waarbij de kennis van jongeren over hun dorp wordt getest en ze kans maken op een barbecuepakket voor maximaal vijftien personen.

Daarnaast zijn er gemeenteraadsleden aanwezig die de onderwerpen aftrappen met ‘one-minute pitches’. Op deze manier komen jongeren en raadsleden op een laagdrempelige en informele manier met elkaar in contact.

Van tevoren heeft elke politieke partij een onderwerp toegewezen gekregen. Na de korte pitches start de quiz met leuke, grappige en opvallende feiten, schattingsvragen en fragmenten over dat onderwerp en over actualiteiten in het dorp Dalfsen. Er zijn zo in totaal drie rondes, waarbij diverse onderwerpen worden aangesneden met pitches.

Voor jongeren de kans om zich van hun sterkste kant te laten zien en de pubquiz te winnen. Het winnende team krijgt een barbecuepakket voor maximaal vijftien personen: ideaal voor bijvoorbeeld een sportteam, vriendengroep of muziekgroep. Teams bestaan uit maximaal vijf personen en de deelnemers zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. De quiz start om 19.45 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Opgeven is niet nodig.

Lees ook

Politiek verwoord: Het recht van de snelste

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.