Home / Uncategorized / Publieksavond sterrenwacht ‘het Vechtdal’

Publieksavond sterrenwacht ‘het Vechtdal’

DALFSEN – Sterrenwacht ’het Vechtdal’ houdt woensdag 3 april een publieksavond. Dit keer staat er een lezing op het programma over het tot de verbeelding sprekende verschijnsel van het noorderlicht/poollicht. Er wordt uitleg gegeven en er worden fraaie beelden getoond. De sterrenwacht is gevestigd aan de Koesteeg 4/Haersolteweg, Dalfsen (Natuurboerderij ‘Lindehoeve’) De avond start om 20.00 en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Entree: Volwassenen 5 euro, kinderen 3,50 euro (inclusief koffie/thee/limonade met koekje).

Lees ook

Parkinson Contact door coronacrisis uitgesteld

HEINO/DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De werkgroep van Parkinson Contact had voor 20 april de eerste bijeenkomst gepland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.