Home / / Postzegel/verzamelbeurs

Postzegel/verzamelbeurs

OMMEN – ‘De verzamelaar’ afd. Noord-Oost Nederland houdt zaterdag 9 maart in Hervormd Centrum, Pr. Julianastraat te Ommen een verzamelbeurs voor postzegels, munten enzovoorts. Postzegels zijn ruim vertegenwoordigd.Tijdens deze beurs is ook een winkelwagenmuntjesbeurs. Elke bezoeker van de winkelwagen muntjesbeurs krijgt een speciaal daarvoor gemaakt muntje gratis. Dus muntjesverzamelaars kom allemaal naar Ommen. De beurs duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de beurs is de mogelijkheid om u postzegels en munten verzameling gratis te laten taxeren. Postzegel/verzamelbeurs in Ommen. Voor inlichtingen en reservering 0548-858220.

Lees ook

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – De eerstvolgende fietstocht, uitgezet door enthousiaste vrijwilligers, vindt plaats op dinsdag 26 november. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.