Home / / Play-off 5e divisie turnen

Play-off 5e divisie turnen

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag werd in Nieuwleusen de play-off van de 5e divisie geturnd. Voor GVN deden hier 4 turnsters aan mee. Instappers Julia Dunnink, Hillyanne Veijer en Edith Berghuis gingen deze ochtend als eerste van start. Alle meiden hebben keurige oefeningen laten zien. Hillyanne turnde zichzelf naar een 5e plek en heeft zich daarmee geplaatst voor de finale. Julia en Edith eindigden in de middenmoot. Later op de dag was het de beurt aan Esmé Strijker. Zij startte verassend goed en wist dit vol te houden, ze turnde de hoogste dagscore op de balk! Esmé mocht mede hierdoor het zilver in ontvangst nemen. Ook zij heeft zich geplaatst voor de finale.
Volgende week wordt in Wierden de finale van de 4e divisie geturnd.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.