Home / tweetpost /  OZC houdt Hellendoorn koest

 OZC houdt Hellendoorn koest

HELLENDOORN – De wedstrijd v.v. Hellendoorn versus OZC werd vooruit gespeeld. Op donderdagavond 20.00 uur klonk het eerste fluitsignaal op De Voordam, bij kunstlicht en op kunstsprieten. Tijd om te wennen aan de omstandigheden kregen de bezoekers uit Ommen niet. In de eerste minuut krijgt de thuisclub een vrije trap toegekend. Jesper Smeilink ontfermt zich over het speeltuig en promoveert de free kick tot doelpunt. Een vliegende start voor de ploeg van Bart Benneker, maar een gevalletje ‘eerste gewin, kattengespin’. Een goed vervolg blijft uit. OZC groeit in de wedstrijd en neemt langzaam maar zeker het initiatief over. Na de thee, op bijna een uur spelen schudt spits Niel Koggel een stijlvolle sleepbeweging uit zijn heupen en peert de Derbystar in de verre hoek. Hoewel de betere ploeg, kan de formatie van Martijn Berger dit niet vertalen in cijfers. Het blijft bij 1-1 in een vanuit geelzwart optiek gezien prima wedstrijd.

Stand 3D: PH 19-53, Bergentheim 19-40, Hellendoorn 20-36, Quick ’20 19-35 (46-27), Kloosterhaar 19-34, OZC 20-26, ASV ’57 19-25 (42-34), SVVN 19-23, Mariënberg 19-22, Wilhelminaschool 18-21, Voorwaarts V 19-21, DES 19-18, Juliana ’32 18-11 en Blauw Wit ’66 19-8.

 

Verslag/foto: Willem Lampe

 

Lees ook

Politiek verwoord: Reces voor de raad van Dalfsen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.