Home / / OZC dames 1 wint degradatiekraker

OZC dames 1 wint degradatiekraker

OMMEN – Het vlaggenschip van het damesvoetbal in Ommen heeft het degradatieduel tegen vv Hellendoorn overtuigend gewonnen met 1-2. In het thuisduel wist Hellendoorn er nog een gelijkspel uit te slepen maar nu was al snel duidelijk dat OZC met maar één doel naar Hellendoorn was afgereisd.
De wedstrijd was van het fraaie hoofdveld naar veld 3 verplaatst en de supporters van Hellendoorn leken deze middag een echte degradatieclash te verwachten. De thuisploeg begon ook met volop inzet om er het beste van te maken.
De beste kansen waren voor OZC maar de keepster van Hellendoorn leek niet te verschalken deze middag. Uiteindelijk was het toch OZC dat de 0-1 via Roos Bakker wist binnen te schieten. Met deze stand werd ook de rust gehaald. De tweede helft had net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden maar een wedstrijd duurt nu eenmaal negentig minuten. OZC slaagde er al snel in de 0-2 binnen te tikken maar ondanks dat de scheidsrechter de goal al had goedgekeurd werd deze beslissing wegens vermeend buitenspel teruggedraaid. Het hielp Hellendoorn niet want daar was dan even later toch de 0-2. Een prachtig doelpunt vanwege het loepzuivere schot van Amy Melenboer. In de slotminuut scoorde Hellendoorn de aansluitingstreffer waarna de scheidsrechter besloot een einde te maken aan deze wedstrijd.

Volgende week speelt OZC dames 1 om half drie thuis op Sportpark Westbroek tegen vv Heino.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.