Home / / OZC dames 1 bezorgt koploper lastige middag

OZC dames 1 bezorgt koploper lastige middag

OMMEN – Met een straffe wind dwars over het veld waarbij slecht de tribune enige bescherming bood, trapte OZC deze middag af tegen DZC’68, de koploper uit Doetinchem. Met de nederlaag van 8-1 in Doetinchem in het achterhoofd, was de eerste kans deze middag voor OZC. Met Leonie Spijkers en Lisa Niens op de vleugels kon OZC ook daarna nog enkele keren gevaarlijk worden. DZC’68 liet het er niet bij zitten en via de bij hen bekende opbouw van achteruit werd OZC soms tot ver op de eigen helft teruggedrongen maar of het nu door de wind of door het goede keepen van Pascal Melenboer kwam, DZC’68 wist het net niet te vinden en zo gingen beide teams op weg naar de thee met een 0-0 ruststand.
In de tweede helft hetzelfde beeld maar het waren de Doetinchemmers die als eerste het niet wisten te vinden. Nadat OZC bleef aandringen was daar de kans voor OZC op de gelijkmaker. Maar die viel niet en ondertussen scoorde DZC’68 de 0-2. Wat ook de eindstand was al leek het er nog even op dat OZC een doelpuntje mee zou pikken. Maar bij deze kansrijke aanval zat er nog een Doetinchems been tussen dat een doelpunt voorkwam.

Zaterdag speelt OZC om 15.00 uur in en tegen Hellendoorn.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.