Home / / Open Dag – Heel Ommen tennist

Open Dag – Heel Ommen tennist

OMMEN – Op zaterdag 23 maart van 13.00 tot 16.00 uur organiseert Tennis Club Ommen (TCO) de Open Dag ‘Heel Ommen tennist’, waar iedereen kennis kan maken met tennis en met de club. Dit is tegelijkertijd de start van het nieuwe tennisseizoen. Er worden die dag diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Natuurlijk mag er een balletje worden geslagen, maar er kan ook een drankje genomen worden in het gezellige clubhuis Baan 7. Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit: Op de banen 1,2 en 3 zijn wedstrijden gepland voor de competitieteams. Op baan 4 is een senioren toss/toernooitje. Op baan 5 kan men een balletje slaan met het balkenkanon. Op baan 6 presenteert Tennisschool Drive zich. Op de minibanen zijn activiteiten voor kinderen en in clubhuis Baan 7 is een welkomstpresentatie en een informatiestand. Prins Sport, sponsor van TCO, is aanwezig met tennisattributen. Iedereen is van harte welkom op deze Open Dag op het tenniscomplex Sportpark Westbroek.

Lees ook

Oproep van muziekvereniging Polyhymnia

LEMELERVELD – Onlangs vroeg Muziekvereniging Polyhymnia door middel van een flyer in de brievenbus, aandacht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.