Home / / Opbrengst collecte Amnesty International

Opbrengst collecte Amnesty International

DALFSEN – De collecte van Amnesty International, die van 10 tot en met 16 maart 2019 plaatsvond in de gemeente Dalfsen, heeft 3.218 euro opgebracht. Veertig vrijwilligers collecteerden voor de mensenrechtenorganisatie. De opbrengst in Dalfsen was dit de hoogste opbrengst sinds 10 jaar, dat is een erg mooi resultaat en geeft aan dat de mensenrechten volop leven onder veel Dalfsenaren.
De organisatie dankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet. Mocht u in 2020 ook willen collecteren, neem dan contact op met Ingrid Bannink, tel 0529-435567 of banninkdeweerd@hetnet.nl, want collectanten zijn en blijven heel erg belangrijk.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.