Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

DALFSEN – Vrijdagavond 22 maart a.s. tussen 19.00 – 21.00 uur is er weer een ontmoetingsavond voor en met statushouders, in soos de Polhaar in de Trefkoele+. Iedereen is weer van harte welkom. Tijdens deze avond staan ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen de verschillende bezoekers tot stand gebracht. Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.