Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

DALFSEN – In soos de Polhaar in de Trefkoele+ te Dalfsen wordt vrijdag 8 maart weer een ontmoetingsavond voor en met statushouders gehouden. Tijdens deze avond zal de Arabische taal centraal staan; er zal een Arabische les worden gegeven en er kan in deze taal geoefend worden met elkaar. Tevens staan deze avond natuurlijk ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht. Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen.

Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom. De ontmoetingsavonden met en voor statushouders worden iedere vrijdagavond in de even weken , tussen 19.00 – 21.00 uur, georganiseerd in de soos de Polhaar in de Trefkoele+.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.