Home / / ‘Nieuwe tijd’ wandeling

‘Nieuwe tijd’ wandeling

DALFSEN – Op de eerste dag van de zomertijd, zondag 31 maart, houdt Het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen weer een prachtige wandeling. Deze ‘Nieuwe tijd’ wandeling vindt plaats onder leiding van natuurgids Gerrit.
Gerrit heeft als specialiteit onder andere wildsporen, vorming van het landschap en allerlei bijbehorende details. Ooit gehoord van heksensnot? Nee? Wandel dan vooral mee. Zondag 31 maart de inloop is vanaf 13.30 uur, de wandeltocht gaat om 14.00 uur van start. Deze wandeltocht is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, maar weer niet voor kinderwagens. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel gaat de pet weer rond.

www.hetboskamp.nl

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.