Home / / Nieuwe namen voor Dauwpop

Nieuwe namen voor Dauwpop

HELLENDOORN – Dauwpop heeft de line-up voor de komende editie op Hemelvaartsdag 30 mei uitgebreid met Balthazar, Wende, Nielson, Navarone, Stuk en Russian Village Boys. Met Wende en Nielson voegt het festival twee kersverse Edison winnaars toe, met rockband Navarone een finalist uit de meest recente editie van The Voice of Holland, met STUK drie absolute helden van de jeugd van tegenwoordig, met Balthazar een populair Belgisch exportproduct en met Russian Village Boys een rave-act met een knipoog. Zij versterken een affiche, waarop ook al namen prijken als Nothing But Thieves, De Staat, Kaiser Chiefs, Ronnie Flex & Deuxperience, Fatal Flowers, Maxi Jazz (Faithless) en Daniël Lohues. Zie verder www.dauwpop.nl.

Lees ook

Margriet Wiedemeyer nieuwe directeur bedrijfsvoering Dimence

REGIO – Margriet Wiedemeyer (1975) start 1 juni als nieuwe directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Wiedemeyer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.