Home / / Nieuwe hoofdtrainer bij SC Balkbrug

Nieuwe hoofdtrainer bij SC Balkbrug

BALKBRUG – Volgend seizoen is Piet Elzinga (62) de hoofdtrainer van SC Balkbrug. Hiermee is hij de opvolger van Dik Runherd, die na het lopende seizoen afscheid neemt. De in Nieuwleusen woonachtige Elzinga, is momenteel trainer in Ommen van OZC 2 (1e klasse reserve Oost Zaterdag). Als trainer heeft Piet, naast het 2e elftal van OZC, jarenlang verdienstelijk, jeugdelftallen getraind bij SV Nieuwleusen, waarvan de laatste 2 seizoenen als hoofdtrainer van de JO19-1. Het trainen van de eerste selectie bij SC Balkbrug wordt zijn eerste klus als hoofdtrainer. Na meerdere gesprekken met het bestuur van SC Balkbrug blijkt dat er van beide kanten een positief gevoel aanwezig is. Een betrokken trainer met een duidelijke mening, ambitie, ervaring en enthousiasme. SC Balkbrug is dan ook zeer tevreden met het aantrekken van Piet als hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.