Nieuwe eigenaar ABS Autoherstel Huysmans Ommen

OMMEN – sinds 1 januari 2019 is Gerbrand Katgert de nieuwe eigenaar van ABS Autoherstel Huysmans in Ommen. Dit nieuws maakte hij deze week bekend. De jonge Ommer ondernemer is geen onbekende in de zaak en het schadeherstelvak. Hij werkt al twaalf jaar bij het bedrijf, eerst als spuiter, de laatste vier jaar als bedrijfsleider.

“Ik kreeg de kans om de zaak over te nemen van Cees Huysmans. Daar ben ik superblij mee. Het is een prachtig bedrijf dat een goede naam heeft opgebouwd in de regio. Daar wil ik graag verder aan bouwen, samen met ons hele team van vakmensen,” aldus de trotse nieuwe eigenaar. ABS Autoherstel Huysmans zit al 52 jaar in Ommen. Het schadeherstelbedrijf heeft negen medewerkers, die naast een schat aan ervaring, ook jonge inbreng aan kennis en kunde meebrengen. Door regelmatige bijscholing beheersen allen de nieuwste reparatietechnieken. Het team herstelt kleine of complexe autoschade tot in detail en biedt de helpende hand bij de afhandeling van de administratieve lasten. Klanten kunnen er ook terecht voor ruitherstel, herstel van caravan of camper of het spuiten van een keuken.

Erkend schadehersteller

ABS Autoherstel Huysmans blijft voorlopig doorgaan onder dezelfde, vertrouwde naam. Katgert geeft er geleidelijk aan, zijn eigen draai aan. Zo is het bedrijf sinds zijn aantreden, Peugeot en Citroën erkend schadehersteller, in samenwerking met de plaatselijke dealer Autobedrijf Bouwman. Momenteel legt hij de laatste hand aan het vernieuwen van de werkplaats en het kantoor, om de klanten nog beter te kunnen ontvangen.

Vanaf april 2019 is ABS Autoherstel Huysmans een Schadegarant bedrijf. Dit houdt in dat Katgert, als enige in Ommen, schades mag uitvoeren voor alle daarbij aangesloten verzekeringsmaatschappijen.

Katgert: “Wat onveranderd blijft, is de garantie van passend vervangend vervoer, gedegen vakwerk, snelle service en een gemoedelijke sfeer. Wij helpen u graag weer zo snel mogelijk op weg.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.