Home / / Nieuw bij de Bibliotheek Ommen: het maandabonnement

Nieuw bij de Bibliotheek Ommen: het maandabonnement

Een overzichtelijk bedrag per maand, zonder een langlopende verplichting. Bij die manier van abonneren voelt men zich in 2019 vaak het prettigst. Vanaf 1 april kan er bij de Bibliotheek Ommen een maandabonnement worden genomen. De Bibliotheek wil zo toegankelijk en laagdrempelig zijn voor iedereen. Tot nu toe betaalde een lid het lidmaatschap voor een heel jaar vooruit. De Bibliotheek Ommen biedt vanaf 1 april 2019 ook een maandabonnement. Voor vier euro per maand, per automatische incasso is het nog aantrekkelijker om lid te worden. Het is ook gemakkelijk om te stoppen als er even geen tijd of gelegenheid is. Zonder een hoge uitgave in één keer en zonder vast te zitten aan een langlopend abonnement.

Wie vanaf 1 april lid wordt van de Bibliotheek Ommen, kan kiezen voor het nieuwe abonnement. Men betaalt vanaf de eerste dag, van de eerstvolgende hele maand. De looptijd staat voor twee maanden vast. Daarna wordt het abonnement elke maand verlengd. Het abonnement kan elk moment worden beëindigd. Het blijft overigens nog steeds mogelijk om een jaarabonnement te nemen. Bestaande leden kunnen overstappen op het maandabonnement.

De Bibliotheek Ommen heeft een duizelingwekkende collectie boeken, informatie en (digitale) media. De Openbare Bibliotheek stelt die collectie gratis open voor iedereen die de bibliotheekvestiging bezoekt. Als lid kan materiaal geleend worden en mee naar huis genomen worden: met tien tegelijk, drie weken lang. Daarvoor betalen volwassenen vier euro per maand of 45 euro per jaar. Tot 18 jaar is het zelfs helemaal gratis om lid te worden van de bibliotheek.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.