Home / / Nicky Snijder van Hippisch Nieuwleusen pakt brons op NK

Nicky Snijder van Hippisch Nieuwleusen pakt brons op NK

NIEUWLEUSEN – Nicky Snijder van Hippisch Nieuwleusen heeft afgelopen weekend brons gepakt op het NK subtop dressuur in Ermelo. Hij deed dat in de klasse Lichte tour, na de Grand Prix de hoogste klasse in de dressuursport.

Het kampioenschap werd verreden over twee proeven. In de eerste proef haalde Nicky een mooie derde plaats met 68,9% en hiermee was hij geselecteerd voor de 2e proef: de kür op muziek. Ook in de kür op muziek haalde hij een derde plaats met een score van 70,8%. Met het gemiddelde van beide proeven werd het eindklassement opgemaakt en dit betekende dat hij een mooie bronzen medaille in ontvangst mocht nemen.

Er kwamen afgelopen weken nog meer leden van Hippisch NIeuwleusen. Zo werd Roos Ottenhof vierde tijdens de Overijsselse kampioenschappen dressuur in Hardenberg. Tijdens Paard Balkbrug won Pien de Boer een springwedstrijd. Isa Legebeke won in Zuidwolde een vijfde en een tweede prijs bij het springen.

Lees ook

60ste Craft Ster van Zwolle

55ste keer seizoensopener REGIO – De 60ste Craft Ster van Zwolle keert terug op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.