Home / / Natuurbad Heidepark opent medio april

Natuurbad Heidepark opent medio april

LEMELERVELD – Op het Natuurbad Heidepark te Lemelerveld wordt al hard gewerkt om het geheel weer ingericht en netjes te krijgen voor de opening op zondag 14 april a.s.
Deze opening zal in ieder geval weer samen met Unicef plaatsvinden. Het belooft een gezellige en actieve middag worden. Nadere informatie wordt de komende periode verstrekt via de media, facebook en de website: www.natuurbadheidepark.nl Net als andere jaren is er weer een voorverkoop van abonnementen. Vóór 1 mei 2019 bestellen, betekent gebruik maken van aanzienlijke kortingen. Wie geen abonnement wil, maar het Natuurbad wel wil steunen, kan donateur worden. Alle informatie over deze abonnementen en donateurschap staan vermeld op genoemde website. Er wordt veel ontwikkeld op Natuurbad Heidepark, de kabouterhuisjes rijzen de grond uit, het invalidentoilet is in aanbouw. Heidepark is inmiddels in het bezit van een strandrolstoel. Dit alles wordt mogelijk gemaakt met subsidies en bijdragen van instellingen en sponsoren. Natuurbad Heidepark spaart voor educatieve speeltoestellen voor de jongste bezoekers van het natuurbad.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.