Home / / Muziekgroep Shalom treedt op bij Dorcas

Muziekgroep Shalom treedt op bij Dorcas

DALFSEN – Bij Dorcas in Dalfsen vindt zaterdag 9 maart een optreden plaats van muziekgroep Shalom. Van 11.00 tot 12.00 uur spelen zij instrumentaal bekende en minder bekende geestelijke liederen. De winkel is tijdens het optreden gewoon open.

De groep bestaat nog niet zo lang, maar maakt er zeker een leuke ochtend van. Ze zijn eigenlijk met zeven personen: vijf muzikanten en twee zangeressen. Vanwege het gebrek aan ruimte in de winkel komen alleen de muzikanten: Gabe Kuik – mandoline, Wiecher Heuvingh – klarinet, Durk Hak – basgitaar, Henk Luteyn – Spaanse gitaar. Dorcas-vrijwilligster Grietje Schoemaker bespeelt ook de Spaanse gitaar.

Lees ook

Meer ruimte rood-voor-rood

OMMEN – De gemeente Ommen verruimt de rood-voor-roodregeling. Eigenaren die in ruil voor de sloop …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.