Home / / Musical Jakob in de Wiekelaar

Musical Jakob in de Wiekelaar

DALFSEN – Op initiatief van de Protestantse Gemeente te Dalfsen wordt musical Jakob ingestudeerd. Meer dan tachtig mensen werken mee om er mooie voorstellingen van te maken. Het levensverhaal van Jakob, zoals beschreven in de Bijbel, kan het verhaal van iedereen zijn. Het kent herkenbare momenten van twijfel, angst, radeloosheid, pijn en verdriet. Van jaloezie, onmacht, leugen en bedrog. Maar ook van hoop, geloof en liefde. De uitvoeringen zijn in de Wiekelaar op zaterdag 6 april om 20.00 uur en op zondag 7 april om 13.00 uur en 16.00 uur. De toegang is gratis, maar reserveren noodzakelijk. Reserveren kan bij Tineke Boessenkool: swinggard@zonnet.nl of bij Rita Oegema: rita@mtsoegema.nl.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.