Home / / Multitalent Maaike Martens zingt in theater aan de Vecht

Multitalent Maaike Martens zingt in theater aan de Vecht

DALFSEN – Twee uitverkochte dagen op rij bij Theater De Stoomfabriek in maart. Allereerst The locals, een avondvullende show met relatief onbekende lokale singer songwriters, gevolgd door een matinee- en avondoptreden van The Bluebettes. Gelukkig is er meer dan genoeg om naar uit te kijken, het muzikale programma van Maaike Martens bijvoorbeeld op vrijdag 8 maart.

‘Wie Blijft Hier’ heet haar show en de factor ‘tijd’ geldt als leidend voorwerp. Een herkenbaar onderwerp dat Maaike verwoordt met rake, zelfgeschreven teksten en een prachtige stem. Luchtig, humoristisch en gevoelig. Dampende liedjes vol vuur worden afgewisseld door sobere poëzie vanaf een kruk. ‘Een rockchick met een vleugje kleinkunst’, kopte Het Parool. Weliswaar kent half Nederland haar als Ursula uit De Luizenmoeder, maar haar staat van dienst is indrukwekkender dan alleen die bejubelde publiekstrekker. Ze acteert in films en series, maakt deel uit van het vaste acteursteam van Het Klokhuis, maakte voorstellingen voor De Parade en regisseerde Theo Nijland en harpiste Lavinia Meijer. Verder speelde ze een prijswinnende rol als Maxima in HEMA de musical en ze zong en schreef jarenlang het Spijkerlied voor het Radio 2-programma Spijkers Met Koppen. En anno 2019 toert ze samen met haar vierkoppige band door het land om Wie Blijft Hier
te spelen. Dat haar debuutalbum dezelfde titel draagt is geen toeval. Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij. Vrijdag 8 maart dus in theater De Stoomfabriek. DE voorstelling begint om 20.30 uur.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera aan de Prinsenstraat in Dalfsen.

Donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart is Theater De Stoomfabriek vertegenwoordigd op de Damitobeurs in De Trefkoele+. Stand 61 in hal 2 om precies te zijn. Kom eens aan, maak kennis met de vrijwilligers en kijk wat er de komende maanden allemaal te doen is in de schouwburg aan de Vecht.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.