Home / / Mobiel het voorjaar in!

Mobiel het voorjaar in!

Advertorial

Zelfredzaamheid is erg belangrijk en wilt u graag blijven behouden. Een boodschapje doen, een familielid bezoeken of een ommetje maken. Maar wat als u niet goed meer ter been bent? Of het op- en afstappen van de fiets steeds moeilijker wordt? Heeft u weleens nagedacht over een scootmobiel?

Zorgpunt Hardenberg/Ommen is de scootmobielspecialist van de regio en informeert en adviseert u graag bij de aanschaf van een scootmobiel.
Over het algemeen geldt de volgende regel: hoe hoger de maximale snelheid, hoe groter de scootmobiel. Als u vaak lange afstanden aflegt, is het waarschijnlijk prettiger om een hogere snelheid te kunnen rijden, dan wanneer u alleen korte afstanden rijdt. De actieradius van de scootmobiel is de afstand die u er mee kan rijden met een volle accu’s zonder dat u hem oplaad. Dit is afhankelijk van de grootte van de accu’s en is bij elke scootmobiel anders.
Denkt u eraan om een scootmobiel te kopen, en wilt u een eerlijk en goed advies over welke scootmobiel het beste bij u past kom dan eens naar Zorgpunt Hardenberg/Ommen. Hier kunt u ook vrijblijvend een proefrit maken. Wilt u toch liever in uw eigen omgeving ervaren wat het rijden met een scootmobiel is? Maak dan een afspraak met onze technische specialist, deze komt dan geheel vrijblijvend bij u langs met een aantal scootmobielen.

Zorgpunt Hardenberg/Ommen organiseert enkele scootmobiel demonstratiedagen. Op 16 maart bij Zorgpunt Ommen en op 23 maart bij Zorgpunt Hardenberg.
Tijdens deze dagen kunt u alle scootmobielen proberen en krijgt u 10 procent korting op de aanschaf van een nieuwe scootmobiel (actie geldig tot 1 mei)
Ook voor onderhoud en reparatie van uw scootmobiel bent u bij Zorgpunt aan het juiste adres en met een 24 uurs service dienst kunt u veilig en verzekerd de weg op.
Wij zien u graag op onze demonstratie dagen!
Zaterdag 16 maart, 10.00 tot 16.00 uur in Ommen, Varsenerstraat 10
Zaterdag 23 maart, 10.00 tot 16.00 uur in Hardenberg, Kollergang 9a

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.