Home / / Melanie Gerrits van SC Heerenveen bij Voetbalschool Nieuwleusen

Melanie Gerrits van SC Heerenveen bij Voetbalschool Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Woensdagmiddag gaat van 16.30 tot 17.30 uur Voetbalschool Nieuwleusen van start bij S.V. Nieuwleusen. Melanie Gerrits van S.C. Heerenveen is dan gasttrainster. De feestelijke opening is om 16.15 uur. Iedereen is dan van harte welkom. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar mogen meedoen, wel of geen lid van S.V. Nieuwleusen. De deelname is helemaal gratis. De 18-jarige Melanie Gerrits voetbalt bij S.C. Heerenveen en heeft jaar jeugdopleiding bij Nieuwleusen genoten. Op haar 11e ging ze bij de jongens voetballen. Ze heeft 3 jaar bij FC-Twente gespeeld. Helaas stopte de opleiding bij FC-Twente omdat er geen financiële middelen meer waren. Het vorig seizoen speelde ze bij Nieuwleusen Jongens Onder 17, waarna ze in de zomer de overstap maakte naar de vrouwen van S.C. Heerenveen. De voetbalschool Nieuwleusen is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar die serieus aan hun techniek willen werken. Men hoeft geen lid van S.V. Nieuwleusen te zijn, maar de wil hebben om een betere voetballer te worden. Deze manier van trainen is gebaseerd op de succesvolle voetbalcircuittraining waar S.V. Nieuwleusen dit seizoen mee is gestart. De zichtbare resultaten zijn er, de kinderen zijn er voetballend op vooruit gegaan.

Lees ook

Jannie viel in minder dan een jaar maar liefst 30 kg af

‘Belangrijkste is dat je echt wilt en niet alleen focust op je gewicht’ REGIO – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.