Home / / Meidenvoetbaldagen

Meidenvoetbaldagen

DALFSEN – FC Dalfsen organiseert twee meidenvoetbaldagen in de vorm van clinics. De eerste voetbalclinic is vrijdag 29 maart van 16.00 tot 17.00 uur voor de meiden van groep 2,3,4 en 5. Van 17.00 tot 18.00 uur mogen de meiden van groep 6,7, 8 en de meiden die in de brugklas zitten zich uitleven.
Voor de meiden die meedoen met het schoolvoetbaltoernooi 3 april kan deze clinic ook gebruikt worden als mooie voorbereiding op dit schoolvoetbaltoernooi. Na afloop krijgt iedereen een lekkere snack.
De tweede clinic zal plaatsvinden op woensdag 15 mei. Deze dag heeft FC Dalfsen de eer om de PEC Zwolle dames te mogen verwelkomen. Zij gaan deze middag van 16.00 tot 17.30 uur een voetbalclinic verzorgen voor de meiden van groep 2 tot en met de brugklas. Een unieke kans om te mogen voetballen onder begeleiding van de PEC Zwolle dames! Aansluitend is er natuurlijk nog ruimte voor een meet and greet. Deze dag wordt afgesloten met een lekkere snack en een prijsvraag waarbij leuke prijzen zijn te winnen! Dus meiden, wacht niet te lang en meld je aan voor beide clinics! Ook zus(jes) of vriendinnetjes zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info@fcdalfsen.nl.

Lees ook

Scootmobieltocht in Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 15 juli houdt Saam Welzijn weer voor het eerst een scootmobieltocht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.