Home / / Meezingmiddag in de Olmen

Meezingmiddag in de Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam welzijn houdt zaterdagmiddag 16 maart een meezingmiddag in de Olmen, onder leiding van mevr. Vlinder. Sinds 2011 is mevr. Vlinder groot hobbyzangeres, zij biedt een programma dat herkenning, aandacht, interactie en meezingen teweegbrengt. Kom heerlijk meezingen met de bekende liedjes en verzoeknummers, die je tijdens de middag mag aangeven. Iedereen die het leuk vindt om te zingen en op die manier, samen met anderen, een gezellige middag wil hebben is van harte welkom. De deur staat open op zaterdag 16 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname kost 5 euro p.p., inclusief koffie of thee.

Lees ook

Luisterend over de natuurbegraafplaats

(Advertorial) OMMEN – Het knorrende geluid van de houtsnip in het bos, de verre roep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.