Home / / Mantelzorgerswandeling van Saam Welzijn

Mantelzorgerswandeling van Saam Welzijn

DALFSEN – Wandelen is een goede manier om mensen op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. Frisse lucht en de natuur kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. Voor alle mantelzorgers binnen de gemeente Dalfsen worden vijf thema-wandelingen aangeboden op 26 april, 17 mei, 28 juni, 20 september en 18 oktober.

Er wordt om 10.00 uur gestart bij het station in Dalfsen en iedere wandeling zal ongeveer twee uur duren. Natuurcoach Annet Tromp levert inhoudelijk een bijdrage. Er zal samenhang tussen de wandelingen zijn, maar iedere wandeling is ook los te volgen. Tijdens de wandelingen zal ingegaan worden op thema’s die spelen bij mantelzorgers, maar vooral gericht zijn op zelfinzicht en het versterken van mantelzorgers.

Het wandelen is kosteloos. Na afloop is er gelegenheid om een kop koffie te drinken in het ‘Oude Station’ (op eigen rekening). Mocht vervoer naar Dalfsen een probleem zijn, neem dan contact op met Janny Velthuis van het mantelzorgteam Saam Welzijn (j.velthuis@saamwelzijn.nl of telefonisch 06-11276383).

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.