Home / / Mama Café over ‘Mindful ouderschap’

Mama Café over ‘Mindful ouderschap’

DALFSEN – In het Trefkoele+ Café te Dalfsen wordt woensdag 6 maart weer een Mama Café gehouden. Marion Kogelman (onderwijzeres, pedagoog en universitair opgeleid in Mindful Ouderschap) komt langs om te vertellen over Mindful ouderschap.(www.marionkogelman.nl)
Er is alle ruimte om vragen te beantwoorden. De lezing start om 10.00 uur. Zin om mee praten en mee te denken? Je bent met je kindje van harte welkom bij het Mama Café. Natuurlijk zijn ook papa’s en andere verzorgers van harte welkom. Het Mama Café duurt van 9.30 tot 11.30 uur. (vrije inloop)

Lees ook

‘Sommige stranden behoren tot de mooiste in de wereld’

Groeten uit…… Australië Bastiaan Blikman vertrok een aantal jaren geleden vanuit Ommen naar Australië om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.