Home / / Mama Café over mediaopvoeding

Mama Café over mediaopvoeding

DALFSEN – Woensdagochtend 3 april is er weer een Mama Café in het PlusCafé van de Trefkoele+ te Dalfsen. Nicolet Korenblik en Annet Meems van Bibliotheek Dalfsen geven rond 10.00 uur een korte presentatie over mediaopvoeding en delen handige tips en apps voor peuters. Ook kunnen de peuters zelf digitale prentenboeken bekijken van Bereslim.(www.bereslim.nl)
Er is alle ruimte om vragen te beantwoorden. Zin om mee praten en mee te denken? Je bent met je kindje van harte welkom. Natuurlijk zijn ook papa’s en andere verzorgers van harte welkom! Het Mamacafé is geopend van 9.30 tot 11.30 uur (vrije inloop)

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.