Home / / Maatjesontmoetingsavond

Maatjesontmoetingsavond

OMMEN – WijZ Welzijn Ommen houdt de komende maanden een viertal Maatjesontmoetingsavonden. Op de maatjesontmoetingsavond staat het ontmoeten van andere mensen centraal. Ben jij op zoek naar iemand om een kopje koffie mee te drinken, te wandelen, een goed gesprek hebben of om samen leuke activiteiten te ondernemen? Of wil jij juist graag een ander helpen en een tijdje ondersteunen? Je bent van harte welkom op de maatjesontmoetingsavonden op de dinsdagen 26 maart, 23 april, 21 mei en 18 juni. De avond start om 19.30 uur in buurtlokaal de Bree, Weegbreestraat 1 in Ommen, inloop vanaf 19.15 uur. Mensen die willen deelnemen kunnen zich opgeven bij Ivonne Saueressig via 06-39345740 of i.saueressig@wijz.nu. Deelname aan Maatjesontmoetingsavonden is gratis.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.