Home / / Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – Op dinsdagmiddag 26 maart houdt Saam Welzijn de eerstvolgende maandelijkse fietstocht. Deze start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele in Dalfsen en heeft een lengte van ongeveer 30 kilometer. Iedereen kan meedoen en vooraf aanmelden is niet nodig.

Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. De vrijwilligers hebben weer een prachtige tocht uitgezet. Alleen als het slecht weer is, de hele dag regen, sneeuw of gladheid, gaat de fietstocht niet door.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.