Home / / Lydia Veld is beste brugklasvoorlezer van Hardenberg

Lydia Veld is beste brugklasvoorlezer van Hardenberg

Drie voorleeskampioenen streden in het LOC+ Hardenberg om een plaats in de provinciale finale van Read2Me. Dit is de voorleeswedstrijd voor de brugklas. Drie leerlingen uit de brugklas van het voortgezet onderwijs lazen voor uit hun favoriete boek. Met een aantal supporters werden de finalisten goed aangemoedigd. Een driekoppige jury had de taak om de beste voorlezer te kiezen.

Dit jaar is dat geworden Lydia Veld van het Greijdanus College uit Hardenberg. Lydia neemt het 6 april aanstaande op tegen andere lokale voorleeskampioenen van Overijssel en Gelderland in het CODA in Apeldoorn.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.