Home / / Landelijke directeur Amnesty International in Dalfsen

Landelijke directeur Amnesty International in Dalfsen

DALFSEN – Eduard Nazarski, directeur van Amnesty International in Nederland, komt woensdagavond 6 maart naar Dalfsen. Tijdens de kick off van de landelijke collecteweek van Amnesty zal hij een presentatie verzorgen over de activiteiten van Amnesty International.

De avond begint om 19.30 uur in zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22 te Dalfsen. Vanaf 19.15 kunt u binnenlopen. De entree is gratis.
Nazarski heeft de dagelijkse leiding over de landelijke organisatie van Amnesty in Nederland. Maar hij is vooral ook het gezicht van Amnesty naar buiten en als zodanig regelmatig in de media te zien en te horen. Hij kan op heel bevlogen wijze praten over het belang van het werk dat Amnesty wereldwijd voor de bescherming van mensenrechten doet. Op deze avond houdt Eduard een lezing over ”De noodzaak van mensenrechten in een snel veranderende wereld”.

Met deze thema-avond geeft de werkgroep Amnesty International Dalfsen de aftrap voor de collecteweek van 11 – 16 maart, wanneer ook in Dalfsen en omgeving weer tientallen collectanten langs de deuren gaan. Deze collecte-opbrengst is heel belangrijk voor Amnesty, om op te kunnen blijven komen tegen schendingen van fundamentele mensenrechten. Amnesty neemt namelijk geen subsidies aan, omdat zij onafhankelijk van overheden wil kunnen opereren.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.